Suntem in cautare de Designer! Yahoo: danyel_dany97
Cautam Servere Cs 1.6
Va uram Calduros Bine ati venit! Fii activ!
Recrutam Clanuri Cs 1.6
Bun Venit pe ExpresCs pe acest portal puteti selecta anumite linkuri de redirect catre anumite sectiuni de pe forum, acolo puteti gasi o gramada de resurse si informatii in domeniul Half-Life, Counter-Strike, resurse AMX Mod X informatii, tutoriale programare si multe altele !
Subiect: Propunere Care Va schimba multe Dum Sept 09, 2012 10:42 am
Eu Propun Sa puneti si un loc unde sa putem cere ajutor in caz ca avem probleme cu cs... Si mai propun sa bagati si un loc unde sa postam reclame PE BANI deci o sa mai castigati si voi cv... Mai propun sa faceti inca un loc unde sa putem posta coduri cfguri si deastea.... Asa...cei care vor cauta un anumit cfg pe google vor gasi acolo si cu west zone deci vor face mai mutli conturi pentru a downloda mai multe cfg... De acord? A... da am uitat ceva Faceti si Promotie daca sunteti de acord cu reclamele pe care leam mentionat mai sus (nam idei akma va ganditi voi)
Subiect: Re: Propunere Care Va schimba multe Mar Sept 11, 2012 2:53 am
Ajutor si probleme CS >>> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Aici se poate posta Cu reclamele o sa se rezolve curand Coduri nu se accepta o sa pun pentru Configuri doar !!!