AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
[Tutorial] Setari pentru tinta 0yn7v10 [Tutorial] Setari pentru tinta Online10 Suntem in cautare de Designer! Yahoo: danyel_dany97 [Tutorial] Setari pentru tinta 0yn7v10 [Tutorial] Setari pentru tinta Online10
[Tutorial] Setari pentru tinta 0yn7v10 [Tutorial] Setari pentru tinta Online10 Cautam Servere Cs 1.6 [Tutorial] Setari pentru tinta 0yn7v10 [Tutorial] Setari pentru tinta Online10
[Tutorial] Setari pentru tinta 0yn7v10 [Tutorial] Setari pentru tinta Online10 Va uram Calduros Bine ati venit! Fii activ! [Tutorial] Setari pentru tinta 0yn7v10 [Tutorial] Setari pentru tinta Online10
[Tutorial] Setari pentru tinta 0yn7v10 [Tutorial] Setari pentru tinta Online10 Recrutam Clanuri Cs 1.6 [Tutorial] Setari pentru tinta 0yn7v10 [Tutorial] Setari pentru tinta Online10
Bun Venit pe ExpresCs pe acest portal puteti selecta anumite linkuri de redirect catre anumite sectiuni de pe forum, acolo puteti gasi o gramada de resurse si informatii in domeniul Half-Life, Counter-Strike, resurse AMX Mod X informatii, tutoriale programare si multe altele !

Distribuiţi

[Tutorial] Setari pentru tinta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
daNN1eL
GodFather
GodFather
daNN1eL

Varsta : 30
Localizare : GaLaTi
Data de inscriere : 18/07/2012

[Tutorial] Setari pentru tinta Empty
MesajSubiect: [Tutorial] Setari pentru tinta [Tutorial] Setari pentru tinta EmptyJoi Iul 19, 2012 3:27 am

Mai jos sunt cateva setari care sunt bune pentru tinta si te ajuta sa joci mai bine zic eu
Scrieti in consola sau in cfg urmatoarele:

Code:
- cl_crosshair_size small ---> face tinta mica
- cl_dynamiccrosshair 0 ---> reculul este mai mic cand tragi, iar cand treci de la o distanta mica la una mare tinta ramane mica
- hud_centerid 1 ---> iti scrie numele oricarui jucator langa tinta si nu jos(puteti schimba valoare)
- cl_righthand 1 ---> iti pune arma pe stanga...0 iti pune arma pe stanga
- hud_fastswitch 1 ---> te ajuta sa schimbi arma direct cand apesi pe 1,2,3,4,5 fara sa mai dai click
- cl_crosshair_size 1 ---> iti face tinta mica si rezolutia cea mai mare in cs si la placa video.
- cl_showfps 1 ---> afiseaza fps
- gl_picmip 3 ---> setare pentru fps care face textura mai stearsa astfel incat fps-u sa creasca
Sus In jos
https://cswest-zone.forumgratuit.ro
Ph0nix.
Mod.Global
Mod.Global
Ph0nix.

Localizare : Romania/Suceava
Data de inscriere : 09/08/2012

MesajSubiect: Re: [Tutorial] Setari pentru tinta [Tutorial] Setari pentru tinta EmptyJoi Aug 09, 2012 9:34 am

Da sunt foarte bune astea :o
Pro
Sus In jos
sunypictures
Administratori
Administratori
sunypictures

Varsta : 28
Localizare : spania
Data de inscriere : 21/08/2012

MesajSubiect: Re: [Tutorial] Setari pentru tinta [Tutorial] Setari pentru tinta EmptySam Aug 25, 2012 9:19 am

ba nici idee nu am avut de asha ceva :D ms mult
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [Tutorial] Setari pentru tinta [Tutorial] Setari pentru tinta Empty

Sus In jos

[Tutorial] Setari pentru tinta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
t [Tutorial] Setari cat mai bune
t Tutorial pentru a reduce lagul
t [TUTORIAL] Cum sa faci un demo?
t [Tutorial] sv nu apare la favorite
t [TUTORIAL]Cum sa scapi de bind-uri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum